Werkwijze & tarief

Werkwijze
In mijn praktijk werk ik met wat de impact van je jeugdervaringen is op je dagelijkse leven en wat je daar concreet aan kan doen als je daar last van hebt. Vaak speelt dit ook een rol in de dynamiek in je relaties (zoals bijvoorbeeld in je liefdesrelaties, vriendschappen, werk en familierelaties).

Ik bied naast individuele therapie en coaching, ook relatietherapie en familietherapie voor ouders en hun (volwassen) kinderen.

De sessies duren 1 uur en vinden meestal 1 x in de 2 weken plaats. Je krijgt na elk gesprek huiswerk mee, waar je in de tussenliggende periode zelf mee aan de slag gaat. Zo leer je meteen hoe je het geleerde in de praktijk toepast.

Ciëntervaringen


Tarief & vergoeding

Het tarief bedraagt €125,- per sessie (per uur). Het kan zijn dat je in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding door je zorgverzekeraar. Of dat het geval is hangt af van je aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, registratienummer: 9160) en de RBCZ (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg, licentienummer: 200546R).

Mijn AGB praktijkcode is: 90067985.
Mijn persoonlijke AGB code is: 90108976.

Voor het meest recente overzicht van vergoedingen door de zorgverzekeraars, opgesteld door de NFG, zie hier.

alle recensies