Samenwerken

1. Inspirational speaker – lezingen

Ik ben in te huren als ‘inspirational speaker’ voor bedrijven, overheden of events. Ook interessant voor werkgevers die belang hebben bij het mentaal en emotioneel fit houden van hun werknemers.

Wil jij je werknemers, medewerkers, HR professionals, managementteam(s) of deelnemers aan je event laten inspireren? Ik geef in mijn ‘talks’ meer inzicht in de impact van je jeugdervaringen op je volwassen leven, waaronder de impact op onze (werk)relaties. Ik laat graag zien dat zelfinzicht en bewustwording een enorm verschil kunnen maken in hoe we het leven ervaren en hoe we ons gedragen, als mens, als partner of bijvoorbeeld als leidinggevende. Lezingen op aanvraag.

2. Boek & B2B

Van Moederziel zijn inmiddels vele exemplaren verkocht, het is vertaald naar het Duits en het is in vele media verschenen. Onder andere in de magazines: Nouveau, Jan, Libelle, Psychologie Magazine, FD Persoonlijk, Margriet, Flair, de Telegraaf, AD Mezza Magazine; en op TV in: Tijd voor Max, OP1, In de beste families – Moeders en dochters van Coen Verbraak, zie ook: in de media.

Het blijkt het ultieme (kerst) cadeauboek te zijn en daardoor ook heel geschikt om weg te geven aan medewerkers en/of cliënten als onderdeel van een kerst- of bedankpakket of om weg te geven bij afname van andere producten. Lezingen rondom het boek in combinatie met boekverkoop is uiteraard ook mogelijk.

3. Journalistieke producties /redactionele concepten

Als schrijver neem ik graag opdrachten aan voor het maken van artikelen, columns of specials over onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, self-empowerment, de impact van trauma, moeder-dochter thema’s, traumaverwerking etc. Om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is, ik schreef eerder artikelen voor bijvoorbeeld Nouveau, Jan, Mezza Magazine, Het Straatjournaal, de Krant van de Aarde, zie ook: in de media.

4. Andere samenwerkingen

Ik sta ook altijd open om samen te werken met partners, bijvoorbeeld als onderdeel van een event, retreat of nascholing. De invulling daarvan gaat in onderling overleg.

 

alle recensies