Mijn boek

‘Inmiddels de VIJFDE druk! En op 27 augustus 2021 ook in Duitsland in de winkels!’

Perbericht uitgeverij AmboAnthos:

Moederziel: een hoopvol en inspirerend boek over veerkracht, moed en de kracht van vergeving

Vijf jaar is Sophie als haar moeder van de ene op de andere dag haar gezin verlaat en nooit meer terugkomt. Hoewel Sophie zich haar hele jonge leven afvraagt waarom haar moeder is vertrokken, is ze een modelleerling op school en vliegt ze in no time door haar studie. Eenmaal volwassen heeft ze alles wat ze zich kan wensen: een goede baan, een mooi huis, een lieve man en twee prachtige dochters… maar toch is daar altijd het gevoel van gemis.

Als Sophie op haar veertigste een burn-out heeft, besluit ze het contact met haar moeder te herstellen. Pijnlijke en hoopvolle nieuwe inzichten over vroeger komen aan het licht; het zijn de puzzelstukken die Sophie in staat stellen haar verleden en zichzelf te accepteren. Moederziel is haar verhaal.

‘Ik hoop dat mijn verhaal je bewust maakt van de veerkracht die ieder mens heeft op de momenten dat het leven je uitdaagt. Uiteraard is niet ieders moeder weggegaan toen hij of zij vijf jaar oud was, maar we hebben allemaal een verhaal. Dit is het mijne.’

Lees hier de recensies

Klik hier voor het Instagram-boek, het verhaal in 250 oude foto’s en filmpjes (en dan doorlink naar (@moederziel_het boek) en luister hier de Spotify Playlist bij het boek (Moederziel_het boek playlist 1)

En hier Spotify Playlist bij het boek (Moederziel_het boek playlist 2 (bonus))

En kijk hieronder de boektrailer:

Sophie Zeestraten (1974) studeerde rechten en werkte jarenlang in de advocatuur en bij de overheid. Tegenwoordig heeft ze haar eigen therapie- en coachingspraktijk. Ze woont met haar gezin in Den Haag.

Moederziel verschijnt in juni 2020 • isbn 978 90 263 4986 7 • verschijnt ook als e-book. Bekijk hier de brochure voor de boekhandels en zie hier bladzijde 14-15 uit de brochure voor meer info over het boek.

Bestel mijn boek hier

Wil je alvast meer weten? Klik dan hier voor een interview hierover op youtube of lees onder ‘Media’ het artikel in de Moederdageditie van de Libelle van mei 2019.

Voor meer informatie of vragen over het boek, neem contact op met Ambo|Anthos (Anne Broekman) op telefoonnummer 020 – 524 54 26) of Marianne Schönbach Literary Agency (info@schonbach.nl of 0031 (0) 20 62 000 20).

*Voor meer informatie over PRI – Past Reality Integration – check de PRI website: www.prionline.nl

alle recensies