Sophie

Ik studeerde rechten in Leiden en ging daarna aan de slag als advocaat. Na een aantal jaar maakte ik de overstap naar de overheid. Na het lezen van het PRI*-boek De herontdekking van het ware zelf van Ingeborg Bosch in 2011 veranderde mijn leven compleet. Eindelijk begreep ik waar de emoties waar ik soms opeens door werd overweldigd en waar ik last van had (zoals angst, boosheid, gevoelens van minderwaardigheid, stress en uitstelgedrag) vandaan kwamen: niet uit het heden, maar uit mijn verleden! En ook dat ik daar zélf iets aan kon veranderen, dat ik zeker niet de enige was en dat er hulp was. Dat gaf me zóveel hoop en een heel nieuw perspectief op het leven. In 2012 ging ik in PRI therapie en leerde de PRI tools en hoe ik die zelf kon toepassen op de momenten dat ik door mijn emoties werd overgenomen. Het heeft mijn leven fundamenteel veranderd en doet dat nog steeds, elke dag opnieuw.

Ik kon dit niet voor mezelf houden, ik wilde ook andere mensen laten weten dat dit bestond: een uitweg uit de emotionele en mentale rollercoaster en hen ook weer leren, wat ik had geleerd. Weer doorgeven wat bij toeval in mijn schoot was beland en wat voor mij een enorme verhoging van mijn kwaliteit van leven heeft betekend.

Ik besloot een coach-opleiding te volgen en deed aansluitend de vierjarige PRI-opleiding. Inmiddels heb ik een eigen praktijk in Den Haag waar ik dagelijks met PRI werk.

Benieuwd naar wat PRI voor mij persoonlijk heeft betekend? En wat het dus ook voor jou zou kunnen betekenen, kijk hier naar een interview (op Youtube) of luister naar deze podcast (van de podcastserie ‘Leven zonder stress’), of lees mijn boek Moederziel.

*Voor meer informatie over PRI – Past Reality Integration – check de PRI website: www.prionline.nl

alle recensies